Vöröskáposztacsíra kapszula
2005.07.16. 12:51
Brit tudósok szerint a káposztafélékben található anyagok csökkentik a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát. Ezek az anyagok arra ösztönzik a szervezetet, hogy minél több rákellenes enzimet termeljen.
Tartalmaz:
- Aszkorbiként ,Glükozilonátokat
- Kalciumtartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával
- Daganatnövekedést blokkoló enzimeket tartalmaz!
- Fekélygyógyító vegyületet (U-vitamin)
- Indolt, ami a ráknövekedés potenciális ellenszere
Hatása:
- Erősíti a csontokat, fogakat, nyirokmirigyeket
- Glükozilonátok nevű vegyületcsoportja megakadályozza a rák kialakulását
- Meghatározó szerepe van a nyelőcső-, gyomor-, vastagbélrák leküzdésében. Fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata-, hólyagrák legyőzésében is.
- A hormonoktól függő daganatok (például a mellrák és a bőrrák bizonyos fajtái) növekedését megakadályozza.
Kiszerelés: 60db
|