Menü
     
Új termékek
     
Flavin termékcsalád
     
Flavin 77 termékcsalád
     
Őssejt fokozó és védő
     
OLIMPIQ a médiában
     
Medicannabis termékek
     
Kendermag termékek
     
Hölgyeknek ajánljuk!
     
Ásványi anyagok; Vitaminok
     
Probiotikumok
     
Ezüst és Arany oldat
     
További termékeink
     
Könyv
     
Elérhetőségeink

 Csetneki György

6065. Lakitelek, Kossuth u. 40.

 
Tel: +36/20/777-2710

+36/20/423-6480

 
e-mail:
csetneki59@gmail.com vagy
 
flavin77@freemail.hu 
     
Embléma

     
Gazdasági Verseny Hivatal
     
Fórum az őssejtekről
[22-3] [2-1] [Archívum]

2011.09.07. 09:08 Idézet

Szeretnem megtudni, hogy tudotagulatra hasznal e?

Sajnos 6 eve diagnosztizaltak vele es 35% a tudokapacitasom jelenleg. Onnok mit ajanlanak ra a korom meg csak55 eves leszek.

udvozlettel, Rita


2010.10.15. 08:59 Idézet

Kedves Emma .ugyanaz a sorsunk az en lanyom is cukorbeteg lett ( de mi csak egy honapja ) nekunk a lanyom orvosa ajanlotta a termeket StemXcell vercukorszintbalance -ot mi mar megvettuk  ma tesztelik a lanyomon hogy szedheti e es ha van eredmeny megoszom veled ha gondolod

Udvozlettel Timea


2009.09.24. 07:35 Idézet

Egy cukorbeteg kislany edesanya vagyok. Kislanyom 7 eve 1-es tipusu cukorbeteg. Azt szeretnem megkerdezni, hogy meg segithet neki a StemXcell a beta sejtek regeneralodasaban?

Koszonettel


2008.06.21. 20:19 Idézet


Vita Tímea Andrea vagyok Szászrégenből, 22 éves egyetemista Marosvásárhelyen. 2008.06.02 este hirtelen rosszullét következtében VENTRIKULÁRIS TACHYCARDIÁVAL, szapora pulzussal, 210 szívütés/perc kerültem a vásárhelyi SMURD sürgösségi osztályára, majd a marosvásárhelyi megyei korház kardiológia és szivátültetés osztályára. Kiderült, hogy komoly szív problémáim vannak, pontosabban DILATATIV KARDIOMIOPÁTIA , (szívtágulás) CONGESTIV SZÍVELÉGTELEN-SÉG. A szív ultrahangos vizsgálata során jelentős tágult szívüregek mellett GLOBÁLIS BALKAMRAI HYPOKINESIS, II-III FOKÚ MITRÁLIS INSUFICIENCIA derült ki.
Első lépésben szükségem van egy beültetendő CARDIOVERTER-re, ami 7000 Euroba kerül, majd ezt követően szívátültetésre várok, ami 150.000 - 200.000 Euro.
Jelen pillanatban gyógyszeres kezelés alatt vagyok, amig lessz lehetőség a gépezetet megvenni, ezért szeretném ha önök segitenének e összeg összegyűjtéséhez, mert családunk anyagi helyzete miatt nem tudjuk megvenni a gépet, és a műtétre sem tudjuk megszerezni a pénzösszeget, ami hatalmas összeg.    Ha anyagiakkal nem tud segiteni, legalabb kuldje tovabb, hogy olyanokhoz is eljusson, akiknek modjukban all segiteni! Mindenki megerdemel egy masodik eselyt az elettol! Kerem, segitsenek az eletbenmaradasomert


Köszönettel: Tímea

2008.04.16. 14:49 Idézet

a JOBBULÁS BÁR VÁRAT MAGÁRA DE ESKÜSZÖM A JÓ ISTENRE NEM MARAD EL.Kérem válaszoljon kérdéseimre: 1-hány éves ön?2-milyen korformában van betegsége?,mit ért azon hogy rosszabbul van a kapszulák hatására?

Szigeti Regina(SM-beteg) kitartás én lassan 1 éve szedem a kapszulákat a változások pedig SZUPEREK.A professzorom nem fogadja el hogy az Olimpiqtól vagyok JÓL,de ha nem akkor mitöl? erre választ nem kaptam.

KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2008.04.16. 14:41 Idézet

Kedves SM-beteg!

Kérem ne haragudjon hogy válaszolok én is tapasztalatára.Én is SM beteg vagyok  amit 2005.04.19-én diagnosztizáltak.Ne LEGYEN EL KESEREDVEL,de 1 doboz OLIMPIQ elfogyasztása nem csinál a szervezetbe NAGY változást PLÁNE NEM GYÓGYULÁST.Én tudom egy rossz álomnak tűnik és a felébredés iszonyu.KITARTÁST KÍVÁNOK ÖNNEK,ÉS


2008.04.13. 18:47 Idézet

Hosszú évek óta vagyok SM beteg.

Eddig viszonylag jól voltam, most kb. egy éve romlott az állaotom.

Egy doboz Olimpiq StemxCell kapszulát szedtem be, de én semmi változást nem tapasztaltam. Sajnos! :(-


2008.04.04. 08:43 Idézet

Édesapámnál most állapították meg, hogy leálltak a veséi. Az egyik már teljesen, az már zsugorodik is, a másik viszont még él, de nem látja el a funkcióját. Dialízist javasoltak. Szeretném megkérdezni, van e valami esély arra, hogy az össejt kapszulat javítana az állapotán?

Válaszát előre is köszönöm.

 

Tisztelettel: Edina


2008.02.25. 18:38 Idézet

Üdvözlöm Önöket, abban kérem válaszukat, hogy hatásos-e az Olmpiq StemXCell szer az én esetemben.  Kislányom 5 éves autisztikus, valamint diszfáziája van.   Köszönettel várom válaszukat.


2008.01.02. 17:19 Idézet

Tisztelt Forgalmazók! 

Sajnos én már nagyon sokszor próbáltam őnöktűl egyenes választ kérni, de mindig, csak úgy érzem elmentek a válasz adásba más felé. A férjem  5 éve lesz februárba, hogy agy infarktust kapott most februárba lesz egyéve, hogy szedi a kapszulát két szemével,most már tényleg kíváncsi lennék erre a csodaszerre,hogy mikor fog már használni?  A válaszuk mindig az volt más hol kell először hatni, de könyörkög hol mível a bénult rész ugyan,olyan állapotban van mint volt, kérem adjanak már olyan címet ahol ilyen betegségből már valamennyire meg gyógyultak. Remélem azt tudják őnők is, hogy ez nem kevés pénz lassan már el lehetne menni be ültetésre is. Szertnék kokrét választ kapni vagy, hogy hova tovább én elviszem vizsgálatra is, vagy őssejt szám mérésre meg adom a telefon számom is e-mailbe, csak most már úgy kezd a pohár betelni,hogy minek szedjük mert az egész szervezetében semmilyen változás nem tőrtént. Szeretném ha egyszer őszintén válaszolnának! Köszönettel Margó


2008.01.02. 00:51 Idézet

Tisztelt Uram!

Nekem egy autoimmun betegséggel kapcsolatban lenne kérdésem. Egy ismerősömnek autoimmun májgyulladása volt (15 éve kezdődött). Azóta kezelgetik. A legutóbb azt mondták neki az orvosok, hogy a májfunkciói egész jók, de viszont a fehérvérsejtje tartósan nagyon alacsony, a vörösvérsejtje is alacsonyabb, éjszaka rosszul alszik, sokat ébren van, emiatt nagyon fáradt, és idegesíti, hogy nem tudja a napi teendőit olyan gyorsan elvégezni, mint azelőtt. Nagyon aggódom érte, és ezért nagyon szeretnék segíteni neki! Mi a véleménye? Van erre valami megoldás?

Köszönettel: Gabi


2007.12.20. 14:26 Idézet

Kedves Andi!

Azt kérdezed "vajon miért ajánlják az autoimmun betegek a kapszulát?"Nekem is autoimmun betegségem van sclerosis multiplex,ami a mai orvostudomány szerint GYÓGYÍTHATATLAN.Vagyis nincs  és régebben 2007 elött nem is volt még lehetőség sem.Én 90%-BAM MEGGYÓGYULTAM A KAPSZUKÁTÓL! 6-honapja szedem és a 4.nap megszünt egy domináns tünetem,orvosaim HITETLENÜL ÁLLTAK nem értették mitől?Sajnos nincs forgalomban autoimmun b-re gyógyszer  mert nem találtfel egy kutató sem semmit pedig nagy  erőkkel folynak a kutatások.Aztán 2007 márciusában az össejt kapszulába egy MAGYAR HATÓANYAG SZAKÉRTŐ rakott még bele olyan növényeket amik hatására az  őssejttermelés még hatékonyabb,és a gyógyulás esélye MAXIMÁLIS!!!!!!!!!!!!Hozzá teszem egyetlen egy ember sem jöttrá amire a mi hatóanyagszakétőnk RÁ JÖTT.


2007.12.19. 22:21 Idézet

az en velemenyem szerint jo az ossejt regeneralo en ki probaltam egy 6 eves lanyon es be valt,beszed hibas es halas problemakal kuzdo kis lany anyukaja jot hozam hogy segitsek a lanyan .en az ossejregeneralo kapszulat adtam.1 honap mulva boldogan ujsagolta az anyuka hogy a lanya jobban beszel es mart nem kell anyit kiabalni neki mert halja a szavakat jobban.Azt tanacsoltam meg h komoj vegans taplalkozast fogyaszon kb 3 honapig a csokit meg a szukokat lle tiltotam es csak tisztitot vizet fogyaszthat semijen uditot nem fogyaszthat.es bevalt


2007.12.18. 14:13 Idézet

Újra szeretném megkérdezni,hogy miért ajálják autoimmun betegnek a készitményt.? Velem nagyon rosszat tett, 3,2 TSH eredményem alig négy hónap alatt felvitte 4o-re.

Tehát pusztul a pajszmirigyem.

A kérdésem eltávolították ha jól látom.Úgy gondolom nem ez a megoldás.

Köszönöm ha válaszolnak.

Mégegyszer megkérdezem autoimmun beteg kaphatja-e az őssejt kapszulát?

Üdvözlettel.Andi

Kedves Andi!

Nem törlünk ki kérdéseket, valószínű, hogy egy másik menűpontban  rá!

A többi kérdésére mástól - egy érintettől -, viszont választ kapott!

Üdvözlettel: Csetneki György és Dunai Andrásné.


2007.12.16. 13:24 Idézet

Látom itt csak arra válaszolnak amire kedvük van.Ha valami rosszat irnak akkor egyböl jön a mentegetözö válasz,de ha csak egy sima kérdést tesznek fel akkor nem.Gratulálok


2007.12.16. 08:35 Idézet

tisztel uram a viszeres labra mit ajal?meg a medosegre is mit tetszik ajanlani?

Viszeres lábakra.

Belsőleg:

- Napkristály ital, napi 3x5 ml

- Medicannabis olaj, napi 2x5 ml

Külsőleg:

- Kristályolaj

 


2007.11.14. 18:19 Idézet

Ezt az oldalt érdemes megnézni!!

!!!!!!!!

http://szkep
tikus.blog.hu/2007/0
7/05/rakot_okozhat_a
z_uj_magyar_ossejtka
pszula

Tisztelt nevét sem vállaló!

Igen, érdemes megnézni! Kb. olyan "okosok" vannak ott, mint Ön! És, szabad egy jót nevetni rajta!

Csak egy dolog, amit már többször felvetettünk, és itt is leírok!

A cégünk vizsgálatokkal tudja igazolni, hogy amiket ott írogatnak, az NEM IGAZ! Viszont ők nem tudják, illetve nem is akarják igazolni, amit Ők állítanak! Mert nagyon jól tudják, hogy nem tudják bizonyítani, mert nem igaz!!

Tehát, csak írogatnak mindent!

Csetneki György.


2007.10.29. 16:18 Idézet

Üdvözlöm!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy  mi a bizonyíték arra hogy nem okoz idővel káros mellékhatásokat ez a szer? Mi az oka annak, hogy az össejteket szaporítja, a rákos ugyan olyan osztódó sejeteket pedig nem? Mi különbözteti meg őket? Nagyon szeretnék választ kapni, mert szertenék meggyógyulni, de nem mindeggy, hogy milyen áron. Honnan tudják, hogy idővel milyen folyamatokat indíthat be a szervezetben, ha nincsenek emberi kísérletek???? Ha mint ahogy írják igen nagy mértékben hatással van az össejtszám szaporodására, mire lehet még hatással amit esetleg még nem is vettek észre kutatások hiányában?

Tisztelettel: Mónika

Ui:Várom mihamarább válaszát, hiszen úgy gondolom, hogy sokakat érdekelnek ezek a kérdések.

Kedves Mónika!

Kérdésére többféleképpen válaszolhatok.

1. Olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, amelyeket pl. a mindennapi étkezéseinkben is használunk! Ilyen például a fokhagyma!

2. Természetesen, az állatkisérletek között szerepelt a tumorellenes hatás vizsgálata is! Ezekből a kisérletekből kiderült, hogy a hatóanyagok un. tumorellenes hatással rendelkeznek!

3. A termék mellé csomagolt másik készítmény - kiemelt antioxidáns, flavonoid tartalma miatt -, szintén daganatellenes hatással rendelkezik!

Mire lehet még hatással egy megemelkedett őssejtszám? Nézzünk egy példát! Vegyünk egy 60 éves embert. Az Ő szervezetében az őssejtszám már csak kb. 5 millió. Ez már nem elegendő a sejtek, illetve ezáltal a szervek regenerálódásához! Ezáltal különböző betegségek lépnek fel! Ha ezt az őssejtszámot megemeljük kb. 8-10 millióra, akkor ez azt jelenti, hogy a szervek regenerációja kb. 40-45 éves szintre lehet visszaemelni!

Remélem, kielégítő volt a válaszom!

Üdvözlettel: Csetneki György és Dunai Andrásné.


2007.10.29. 15:23 Idézet

Tisztelt Csetneki Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy van e olyan irányú kutatás, vagy tapasztalat, hogy agyi infarktus után mennyi az az idő, ami után még javulás várható? Édesanyám 11 éve beteg. Bal kezét egyáltalán nem tudja használni. Bal lába valamivel jobb, bottal tud járni, nagyon rossz testtartással. Valószínű a kényszertartás miatt "mindene " fáj. Megírná nekem, hogy mit vegyünk neki? Nem fiatal, 78 éves, de nekünk az édesanyánk.

Szerettel üdvözlöm: Juli

Kedves Juli!

Édesanyjának az alábbi termékek használatát javasolom:

- Napkristály ital, napi 2x5 ml

- Medicannabis olaj, napi 5 ml

- Corall Kalcium, napi 2x1

Ezeken kívül, lehet az Olimpiq StemXCell (napi 1+1 kapszula) fogyasztása is!

Jobbulást kívánunk Édesanyjának!

Üdvözlettel: Csetneki György és Dunai Andrásné.


2007.10.25. 14:14 Idézet

Kedves Erika!

Elnézést kérek,hogy én is válaszolok!Amiről írt autoimmun betegség,én SM-beteg vagyok ami szintén autoimmun bet.Amit  szintén 1000 arcukórnak is neveznek.Nálam nagyon rövid idő el teltével megszüntetett 1 DOMINÁNS TÜNETEMET,ami az én betegségemben URALKODÓ SZEREPET TÖLTÖTTBE.Aztán több kisebb tünet is el múlt,és volt ami módosult vagyis néha és alig érzem.Mamár "csak"1-tünet van jelen,pedig nem túlzok ha azt írom RENGETEG VOLT!

Épp ezért nagyon ajánlom mindenkinek!Ahol lakom mikor rám néztek a kapszulák szedése elött,mindenki sajnálva mért végig.Mamár az Én hatásomra rengeteg ember próbálja.Próbálják ki nem fognak csalódni!!!!!!!!!!!!!


[22-3] [2-1] [Archívum]

     
Marketing terv

Tovább>>>

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

ÚJDONSÁG! - SZENZÁCIÓ! - ÚJDONSÁG!

  "Az első kávé,

ami finom és egészséges!"

Tovább>>>  

     
Online elérhetőségek:

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1717819692 

     
Látogatottság
Indulás: 2005-02-07
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Cikkek
     
Reklámfilmek
     
Jelenlegi látogatók:

látogató olvassa a lapot.
     
Oldal letöltésmérő
     
Vendégkönyv

     
Bannercsere

 

     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról