Menü
     
Új termékek
     
Flavin termékcsalád
     
Flavin 77 termékcsalád
     
Őssejt fokozó és védő
     
OLIMPIQ a médiában
     
Medicannabis termékek
     
Kendermag termékek
     
Hölgyeknek ajánljuk!
     
Ásványi anyagok; Vitaminok
     
Probiotikumok
     
Ezüst és Arany oldat
     
További termékeink
     
Könyv
     
Elérhetőségeink

 Csetneki György

6065. Lakitelek, Kossuth u. 40.

 
Tel: +36/20/777-2710

+36/20/423-6480

 
e-mail:
csetneki59@gmail.com vagy
 
flavin77@freemail.hu 
     
Embléma

     
Gazdasági Verseny Hivatal
     
Közlemény

Nem végeztünk gyógyszer kísérleteket embereken! 

Az Olimpiq StemXCell őssejtszaporító étrend-kiegészítő kutatását végző Crystal Institute Kft. közleménye

Az utóbbi időben megjelent hírek több pontban is tévedéseken alapultak. A Crystal Institute Kft. mindenben törvényesen járt el és ezt az alábbi tényekkel tudja igazolni:

1. Az Olimpiq StemXCell őssejtszaporító egy az OÉTI által notifikált  étrend-kiegészítő, amelynek az összetétele alapján nem is feltélezhető a rákkeltő hatás, sőt egyes irodalmi adatok alapján az őssejteknek kifejezetten daganatcsökkentő hatása van.

2. Azt eddig is minden fórumon elmondtuk, hogy a minél szélesebb tapasztalatszerzés érdekében szívesen indítanánk humán megfigyelési programot a magyar lakosság különböző korosztályaiban az őssejtszint megállapítására, kifejezetten egészséges emberek körében! Minden további megfigyelésnek, vizsgálódásnak ez az alapja.

3. A humán megfigyelési programhoz a kérelmet a  Pécsi Regionális Kutatási Etikai Bizottság elnökéhez nyújtottuk be, aki feltételesen engedélyezte, ha ahhoz az Orvostudományi és Egészségtudományi Koordinációs Központ elnöke is hozzájárul.

4. 2007 augusztus 24-én számunkra is a médiából derült ki, hogy ezt  a kérelmet a Központ elutasította.

5. Humán megfigyelés tehát nem indult, arra szervezést, toborzást sem végeztünk.

6. Az ETT feljelentése valójában egy félreértésen alapul: Egy korábbi Index-cikk tévesen megfogalmazott, de jószándékú írása alapján, miszerint  "huszonegynéhány emberen vizsgáltuk meg a készítmény hatását", feljelentést tett az Ügyészségen, tiltott emberkísérlet miatt ismeretlen tettes ellen.

7. A magyar egészségügyi tudomány csúcsa, a tekintélyes Egészségügyi Tudományos Tanács   a résztvevő orvosok és kutatók megkérdezése nélkül, és a tények, bizonyítékok vizsgálata nélkül, erre az írásra alapozva tette az ügyészsségi feljelentést, ismeretlen tettes ellen.

8. A tévedés abból ered, hogy a cikkben idézett humán vizsgálatot nem a Crystal Institute Kft. végezte Magyarországon, hanem egy hasonló készítményt gyártó amerikai cég végezte Amerikában és Kanadában, valóban nagyon pozitív eredménnyel.

9. Az Olimpiq StemxCell őssejtszaporító gyártását megalapozó, kizárólag állatkísérleteket végző magyar kutatókat azóta egyébként már meghallgatták, akik elmondták, hogy nem végeztek semmilyen humán megfigyelést az őssejtkutatásban és arról sincs tudomásuk, hogy valaki más végzett volna Magyarországon.

Véleményünk szerint ha mégsem ez a félreértés lenne a hirtelen támadás alapja, akkor azt akarhatja megakadályozni, hogy kiderüljön a magyar lakosság őssejt szintje. Kétségtelen, hogy az utóbbi időben az őssejt körül nagy az érdeklődés, és számos ellenérdekelt fél igyekszik kezdettől fogva lehetetlenné tenni, hogy egy, az átlagember számára is elérhető regeneratív eljárás elterjedhessen az amúgy milliókba kerülő beültetések mellett. Ez nem ért minket meglepetésként, és a Crystal Institute Kft. és az Olimpiq Institute Kft.  bátran felvállalja az úttörő szereppel járó hányattatásokat és áll bármilyen vizsgálat elébe. 

 Szabó László

az őssejtkutatás vezetője

     
Marketing terv

Tovább>>>

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

ÚJDONSÁG! - SZENZÁCIÓ! - ÚJDONSÁG!

  "Az első kávé,

ami finom és egészséges!"

Tovább>>>  

     
Online elérhetőségek:

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1717819692 

     
Látogatottság
Indulás: 2005-02-07
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Cikkek
     
Reklámfilmek
     
Jelenlegi látogatók:

látogató olvassa a lapot.
     
Oldal letöltésmérő
     
Vendégkönyv

     
Bannercsere

 

     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról