Menü
     
Új termékek
     
Flavin termékcsalád
     
Flavin 77 termékcsalád
     
Őssejt fokozó és védő
     
OLIMPIQ a médiában
     
Medicannabis termékek
     
Kendermag termékek
     
Hölgyeknek ajánljuk!
     
Ásványi anyagok; Vitaminok
     
Probiotikumok
     
Ezüst és Arany oldat
     
További termékeink
     
Könyv
     
Elérhetőségeink

 Csetneki György

6065. Lakitelek, Kossuth u. 40.

 
Tel: +36/20/777-2710

+36/20/423-6480

 
e-mail:
csetneki59@gmail.com vagy
 
flavin77@freemail.hu 
     
Embléma

     
Gazdasági Verseny Hivatal
     

Forgalmazók terméktapasztalatai

Tisztelt Forgalmazók!

Köszönjük, hogy e-mail címünkre folyamatosan küldik a terméktapasztalatokat!

Paróczay László, Lenti

2006 februárjában hatodszor kellett volna kés alá feküdnöm, hogy újra megműtsék elvékonyodott hasfalamat. Szerencsémre belázasodtam, igy az operációt el kellett halasztani! Hallottam az őssejt szaporító készítményről, ezért úgy gondoltam, a kés előtt jöjjön az őssejt szaporító (Olimpiq StemXCell)! A koncentrátumból rendszeresen napi 1+1 kapszulát szedtem, illetve szedek a mai napig is! Az ultrahangos vizsgálat tanubizonysága szerint, megindult a szövetek regenerálódása, vagyis az időről időre "kiszakadó" hasfalam, "vastagodni" kezdett! Az utóbbi hónapokban az erőnlétem is sokat javult!


Király Mátyásné (Mariann), Budapest

Kb. egy hónapja szedtem a StemXCell nevű készítményt, napi 2x1+1 adagban, amikor jött az influenza járvány! Éjjel rázott a hideg, reggel 38,5 fokos lázam volt! (A férjem úgyanigy volt!) Az egész délelőttöt aludtam, de mire délután felébredtem, nem hogy jobban lettem, hanem semmi bajom nem volt! A láz teljesen elmúlt, és jól éreztem magamat! Úgy ébredtem, hogy kutya bajom! A szervezetem, a termék hatására, leküzdötte a bajt!

- - - - -

A StemXCell készítmény fogyasztása óta, elmúlt a térd, és könyökfájásom, amivel évek óta kinlódtam!

További terméktapasztalataim:

//gportal.hu/gindex.php?pg=19260715 


Lenkovics Józsefné (Gyöngyi), Mosonmagyaróvár 

Napkristály Flavin italt fogyasztom, vérnyomás problémáim vannak. A napi 3x1 gyógyszer adagom lecsökkent 2x1-re.
Mellette, a Nano Silvert is rendszeresen napi 3x1 kiskanállal. Jobb a közérzetem. Candida problémáim is voltak, úgy tűnik, jó hatással van rá. A bőrömön, nem tapasztalom azóta!
Férjem, is fogyassza a Nano Silvert, ő a fülével bajlódott sokáig. Nagyon érzékeny a huzatra, most csak annyit tesz, hogy bepermetez a Nano Silverből a fülébe, és megszünik a problémája!
A Biosa Flora pedig jó hatással van az emésztésemre. Már nem puffaszt fel minden étel. De ha olyat eszek, amit esetleg nem lenne szabad, akkor előveszem a Nano Silvert. Egy kiskanál belőle és már könnyebb is a gyomromnak!
Az OLIMPIQ őssejt fokozót most kezdtük el szedni a férjemmel együtt. 
A következő alkalommal szeretnék jó hatásairól beszámolni!
Jó egészséget Kívánok Mindenkinek!
 
 

Pesti Józsefné (Éva), Budapest

Több esetben segített már a Kristályolaj. Legutóbb is, amikor éjjel köhögésre ébredtem, majd megfulladtam! Gyorsan pár cseppet kockacukorra csepegtettem, és azt eszegettem. Rövid időn belül már elmúlt a köhögés, az irritálás, és el tudtam aludni is!

- - - - -

Fejfájásnál is - amikor már a gyógyszer sem használ -, a Kritályolaj segít! 2-3 cseppel bemasszírozom a homlokomat, meg a halántékomat, és rövid időn belül már csökken a fejfájás!

- - - - -

A Silver Sampont, amióta használom, úgy veszem észre, hogy gyorsabban nő a hajam! Már a fodrászom is megkérdezte, hogy mit használok?


Lipták Erika, Dunaújváros

Kétgócú emlődaganatot diagnosztizáltak nálam 2006. májusában a 31. születésnapom előtt. Egy hasonló betegségből gyógyult ismerősöm ajánlotta akkor a Flavin termékeket. Fel is vettem a kapcsolatot Csetneki Györggyel, aki a mai napig sok jó tanáccsal ellátja családomat, és ismerőseimet akik szintén fogyasszák a termékeket.
Akkor elkezdtem fogyasztani a Flavin7 Prémium italt 2x10-15 ml, Cyto Flavint 3x1, a Búzacsíra, illetve a Lenmagcsíra kapszulákat 2x1. Emellett radikális változásokat hoztam a táplálkozásunkban, és próbálok valamilyen testmozgást csempészni a napi elfoglaltságaim közé. Az otthonunkban igyekszem a vegyi dolgokat is lecserélni természetes hatóanyagú illat- és tisztítószerekre.
Műtét előtt a daganatok méretei miatt 6 kemoterápiás kezelést kaptam, hogy zsugorítsák a daganatot. A kezeléseket viszonylag jól viseltem, igaz, kicsit fáradékonyabb voltam, de végig dolgoztam. Ahogy erőre kaptam, mentem vissza, a közösségbe. Hányingerem nem volt, a vérképem is végig normális volt. A 6. kezelés után, műtét előtti vizsgálatokra mentem, ahol jött a döbbenet, egyik képalkotó vizsgálat sem mutatta ki a daganatot!!! Műtét után a szövettan is ezt igazolta, már csak halott daganatsejteket találtak, nem volt se nyirok, se csontáttét!!! Műtét után csak sugárkezelést kaptam, újabb kemo nem kellett!!! A sugárkezelést is munka mellett csináltam végig, 33 alkalom Dunaújváros és Budapest viszonylatban munka után. A kezelés alatt a bőrirritáció elkerülésére a Kristálykrémet használtam, és nem lett sebes a bőröm, csak egy kicsit piros. A sugárkezelés után megkaptam az első negatív eredményeimet. Azóta a Flavin77-et (1 tasak/2dl)  és a Flavin7-et (1x15 ml) iszom felváltva, Cyto Flavin 2x1, Lenmagcsíra kapszulát 1-2x1 és FlaVitaminokat (Ca, D, Se, Ester C) is fogyasztok. A műtét után hamar felépültem, és tele vagyok energiával, a hajam is nagyon gyorsan nő. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a termékeket, nincs olyan probléma, amire ne lenne segítség a gyártótól.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, a családomnak, a sok-sok barátnak, a kollegáimnak, feletteseimnek akik végig mellettem voltak a legnehezebb percekben is! Köszönet a kezelő orvosaimnak, a SOTE Radiológia nővérkéinek, az OOI sugárterapiás osztály főorvosasszonyának, és az asszisztenseknek! És köszönetet mondok a feltalálónak Szabó Lászlónak, és akiktől nagyon sok segítséget kaptam Csetneki Györgynek és Dunai Andrásné Ibolyának.

 

 

59 éves hölgy 30 éve fenn álló krónikus bélgyulladására 2x15 ml Red Aloe-t, 2x1 Vöröskáposztacsíra kapszulát kezdett el fogyasztani. Egy hónap után jelentős pozitív hatásokról számolt be, a mai napig is fogyasztja az előbb említett adagban. Emelett a hőhullámaira, rossz közérzetére a napi 1 Villarosa kapszula nyújtott egy heti szedés után megoldást.


 Baloghné Pásztor Gyöngyi, Miskolc

Kolléganőm hetek óta kínlódott váll-felkar fájdalmakkal.... Már sirva öltözködött, kabátot nem tudott felvenni csak ha segitettek, tűszúrás szerű fájdalmai voltak! Lezsibbadt a karja, nem mert elindulni otthonról, a buszon ne kelljen kapaszkodni, vagy valaki nehogy meglökje a könyökét..... 1-1,5 hét után, ahogy elkezdte szedni a Medicannabis kapszulát 2 x 1 adagban, érezte a javulást,.... 1 hónap múlva már ablakot pucolt!!!!

- - - - -

Kolléganőmnek két kisovodás fia van. Igazi rosszcsontok, szőke-kékszemüek, de alig jártak oviba, mert hol az egyik, hol a másik szedett össze valamit..... A tavalyi évben, nyár végétől adta nekik a Flavin 3 kapszulát 2x1 adagban,az elmúlt télen egyszer voltak betegek!!! Étvágyuk, fizikai teherbírásuk hatalmas, és nagyon nagyot fejlődtek.
 

Gáspár Istvánné (Marika), Balatonlelle

Hét évvel ezelőtt találkoztam a Vita Crystal termékekkel. Mozgásszervi problémám volt, nagy fájdalommal. Gerincfelrdülés, kopás, meszesedés. A Flavin7 ital és a Trace Minerals 84 M ásványi anyagok fogyasztásával meglepően  rövid idő alatt a fájdalom mérséklődött, majd a 6 hónapos kúra végére elmúlt. Ezt követően családom körében is alkalmaztam. Férjem magas vérnyomását, cukor- és koleszterin szintjét hozta rendbe, és tartja karban. Megszüntette rendszeres fejfájását.

- - - - -

Kis unokám szőke, kék szemű, fehér bőrű,  nagyon érzékeny kislány. Sokat betegeskedett, mindig magas lázzal, amit gyógyszerrel nem sikerült lehúzni. A Trace Minerals 84 M és Napkristály ital fogyasztásával  szervezete ellenállóbb lett. Ma már a betegségek enyhe lefolyásúak. Az Ő egészsége a példa arra is, milyen  könnyü már a gyermekekkel is elfogadtatni és megszerettetni e termékeket, ha  maguk tapasztalják meg hatásukat. Szájfertőzését és ütésből eredő sérüléseit Kristályolajjal kezeltük. Ennek eredményeként  pár kezelés  után a szájsebek eltüntek, Az ütések okozta fájdalom gyorsan csillapodott. Hamarosan már egyedül is bekente sérüléseit. Ma viszont már Ő viszi Édesanyjának, pl égési sérülésekkor a Kristálykrémet és a Kristályolajat.
Az eddig elért eredményeket férjemmel együtt most AZ Olympiq StemxCellel szeretnénk fokozni. Később erről is beszámolok.

- - - - -

Igéretemhez hiven beszámolok az Olimpiq StemXCell fogyasztásával kapcsolatos tapasztalatainkról.
Férjemmel együtt fogyasztjuk a terméket megjelenésétől  napi l+l szemmel. A hatás csodállatos. Férjem térd és csipőizületi problémái és a nagy fájdalom elmúlt.
Saját tapasztalatom  is örömteli, mivel 30-40 éve tartó gerincfájdalmam megszünt, a füzőt végérvényesen elhagyhattam. Látásom két dioptriával javult. Azonos leterheltség mellett egész nyáron nem éreztem fáradtságot, erőnlétem fizikai teherbirásom nőtt.

Minden megfáradt vagy problémával küzdő embernek  jó szivvel  ajánlom.


Zombori Beáta, Budapest-Csepel

Hiperaktivitás, magatartászavar, dühkitörés

16 éves kamasz fiút a gyermekpszichiátrián 8 éven át Risperdal és Estulic tablettával gyógyszerezték. E gyógyszerek szedését Relaxetin kapszulával (2 x 1), Tönkölybúzacsírával (3 x 1), EsterC kapszulával (1 x 1) és napi 40 csepp Trace M. 84 adagolásával váltották ki a szülők. 6 hónap múlva az addig rendszeres dühkitörések havi 1-2-szeri alkalomra csökkentek, koncentráció képessége látványosan fejlődött. Bár a hagyományos gyógyszerek az agytevékenységet nagy mértékben rombolták, további javulásban bíznak.

 - - - - -

Nano Silver "kívül-belül"
Személyes tapasztalat alapján ajánlom minden hölgynek az Ezüst Kolloidot (Nano Silver) nőgyógyászati betegségek (pl. gombás fertőzés) megelőzésére, kezelésére. Alkalmazása hetente 1x  vizzel higítva 1:1 arányban - de fennálló fertőzés esetén használható gyakrabban és higítás nélkül is.
Amióta rendszeresen használom irrigálásra az ezüstöt nem járok 3 havonta a nőgyógyászomhoz a "jó kis" 6 napos Canesten és egyéb gombafertőzések kezelésére elrendelt "kúpkúrákért".
 
Külsőleg szinte azonnal hat bármilyen bőrfertőzésre vagy egy egyszerű pl. izzadság miatti kiütésre. Hasznos akár csecsemők részére is a nyári melegben gyakran jelentkező "pelenkakiütés" kezelésére. A lényeg az a bizonyos 6 perc. Vagyis 6 percen át tartsuk ezüsttel átitatott vattával nedvesen a fertőzött felületet, vagy egyszerűen porlasztva spricceljük rá.


Gáspár Jánosné, (Ibolya), Szekszárd
 
Még 2004 decemberében állapították meg, hogy mell daganatom van. Ezt műtét, majd kemoterápia és sugárkezelés követett. A műtét után kezdtem el szedni a Flavin 7-et, először 2x10ml-t, majd 2x5 ml-t.

A kezeléseket jól viseltem, nem voltak rosszulléteim, fizikailag sem viselt meg, nem csökkent a fehérvérsejtem száma sem.

Mindemellett a táplálkozásomat megváltoztattam, igyekeztem minél többet mozogni /jógázni /, sok folyadékot fogyasztottam /vizet /, és nagy adagú C-vitamint szedtem /1000-2000mg. /

Úgy érzem, hogy mindezekkel együtt sikerült jól túl jutnom a kezeléseken.

Véleményem, hogy a gyógyszeres kezelés mellett feltétlenül szükséges az antioxidánsok és vitaminok szedése. 

Jelenleg jól vagyok, azóta is szedem a Cyto Flavint.

- - - - -

A betegségek gyógyulásában, az egészség megőrzésében igen nagy szerepe van a táplálkozásnak is. Ajánlom mindenkinek -  de elsősorban  azoknak -, akik meg akarnak gyógyulni  "A táplálkozás és a rák" című könyvet, ami hasznos tanácsokkal látja el a gyógyulni vágyókat. Táplálkozásom alakításában én is sok információt  szereztem ebből a könyvből.

 - - - - -

Mindenki számára fontos a tavaszi méregtelenítés. Én is méregtelenítettem, és fogyasztottam a Vita Biosát is, napi 30 ml-t. Fontosnak tartotom az immunrendszer erősítését, a tavaszi fáradság leküzdését, amiben a Vita Biosának fontos szerepe volt, és mint antioxidáns is jó hatással van  a szervezet számára.

- - - - -

Apukám 3 agyvérzésen és egy szivkatéterezésen volt már túl 8 év allatt.
Az agyvérzés következtében jobb oldala lebénult. Összes mozgása kimerült napi 1-szeri, kb. 200 méter megtételével, kb fél óra idővel. Februárban kezdte el a TM 84M és a Napkristály ital fogyasztását, amit nem rendszeressen használt. Kb. 1 hét múlva áttért a rendszeres használatra, igaz nem az előirt adag fogyasztására, csak felét itta! Pár nap elteltével jött, hogy nézzem meg milyen szépen tud lépni, hajlitja a lábát és már nem gond neki oda-vissza akár 500 méter távolság séta, és lényegesen rövidebb idő alatt. A 170-es vérnyomása (napi méréssekkel), mára már 130 körül van 64 évessen!
Junius 1-je óta rendszeressen fogyassza a Flaviol Szőlőmag olajat. Az eredményei: megszünt a reggeli fényérzékenység a szemében, és a fülfolyása is, ami sajnos már 10 éve kiséri. 2 havonta járt a fülészetre menetrendszerűen. A héten kellett volna mennie, de már nincs neki semmi gondja!
Rövidessen beszámolot tudok adni a Medicannabis olaj eredményéről is!

- - - - -

 

A változókorba került nőismerőseimnek ajánlottam a Villarosa kapszulát. Több hónapos tapasztalat alapján mindenki pozitívan vélekedett. Megszűntek a hőhullámok, a rossz kedélyállapot javult, az álmatlanságon is segített.
Az álmatlanság javításával kapcsolatban jó tapasztalatok vannak a Relaxetin kapszulával, ami az idegességen, depresszión is segített.

- - - - -

Már többen dícsérték az ezüstkolloid (Nano Silver) jótékony hatását, amit csak megerősíteni tudok.
Nátha, megfázás esetén gyorasabb a gyógyulás.
A sebek hamar gyógyilnak, embernél, állatnál egyaránt.
A herpeszt kiválóan gyógyítja, akinél rendszeresen előjön a herpesz, nagyon tudom ajánlani.
Meglepően az égési sérülésre is nagyon hatásos.  Megégettem a kezem és ezüstkolloidos borogatást raktam rá, így nem lett hólyagos a kezem, fél nap múlva egy kis piros folt volt csak tapasztalható.
Ismerősöm a migrénes fejfájásakor tett ezüstkolloidos borogatást a fejére, és egy kis pihenés után jól volt.
Van aki a fájós térdét borogatta, és ő is javulást tapasztalt.
Virágaimat ezzel permetezve szépek és egészségesek.
Tényleg nagyon sok mindenre hatásos, mindenkinek csak ajánlani tudom.


Sántáné Bátor Zsuzsanna, Budapest

 

Közel egy éve találkoztam  Fruit Caféval, a gyümölcskávéval. Azóta többé-kevésbé rendszeresen fogyasztom. Nekem és családomnak nagyon ízlik. A férjem nem kávézott sosem, de ezt szívesen fogyasztja. Felfrissíti az embert, jó közérzetet biztosít. Rendben tartja a székleltet (nem csinál hasmenést!) Szoktam belecseppenteni Szőlőmag olajat, de ahogy most hallottam gyümölcsöt is és tejszínhabot is lehet hozzátenni.Ki fogom próbálni. Önök is ezt tegyék! Csak ajánlani tudom! 


Csatári Irén, Budapest

Természetesen már jó rég óta ismerem a termékeket. Mivel nincs az országban olyan ember aki ne "hallotta" volna, igy én is vettem Kristályolajat. Gondoltam kellemes illata van, jó lesz a levegőt illatositani.... Nemrégen hatalmasat estem a sajat lakásomban egy zsinórba botolva, és  nagyon megütöttem a könyök részt a jobb kezemen. Azonnal elkezdett duzzadni. Mivel ott volt Kristályolaj jól átmassziroztam vele és még többször is kb. két napig. Úgy gyógyult meg, hogy meg sem kékült, nem duzzadt fel és pillanatok alatt elmúlt a fájás is. Azóta bármilyen fájdalmam van, főleg derék, vádli, azonnal átmaszirozom és minden rendben...

- - - - -

Az ezüst colloid (Nano Silver) készítő gépet hamar megvettem és megszerettem, szinte mindennap fogysztok egy kortyot, hiszen rengeteg virust, baktériumot, bacilust kell nap, mint nap legyözni! Ha kihagyom és érzem kicsit puffadok azonnal hozzáfordulok.

- - - - -

Kisfiam Ázsiába utazott, éppen abban az időben, amikor ott dúlt a "kiszámíthatatlan" ázsiai vírus. És, éppen abban a városban élt, ahonnan elindult a járvány! Ő is vitt magával egy ilyen készüléket, készítette, és fogyasztotta a Nano Silvert, és minden nagyobb baj nálkül "megúszta" a járványt! Azóta is ez az egyetlen "fegyvere" a hatalmas Kínában is! Ott is folyamatosan készíti és fogyasztja! Minden utazónak ajánlom! Barátaim is, bármikor utaznak, kérnek egy-két üveggel. Afrikában is, Egyiptomban is jól "működött", ahol nincs jó ivóvíz, és bármikor számíthatunk fertőzésekre, az ezüst-kolloid, illetve a Nano Silver segít! Az én barátaim "has-mars" nélkül utaznak, nyaralnak!

- - - - -

Továbbá sokat segit a Nano Silver a rózsáimnak is, mivel a csúnya levéltetvek ellen őket is ezüst kolloiddal permetezem. Általában évi 2x elegendö, és egy környezetkimélö, bio megoldás!
 

Szabó Józsefné (Anikó), Cegléd

Mi a férjemmel szedjük a StemXCell őssejtfokozót. Férjem már 50 napja, én még csak 5 napja. Nekem még sok tapasztalatom nincs, hacsak az nem, hogy alig érzek fáradtságot. Férjemnek azért adom, mert kíváncsiak vagyuk, hogy a parlagfü allergia igazi idején mi lesz a reakció? A bőre viszont sokat változott, sokat símult, a látásán is érez egy kis változást.


Winkler László, Mosonmagyaróvár

A Kristályolajról:

Nagyon megfázott a derekam, két nap múlva már alig tudtam mozogni. Egy kedves Jóbarátom - hallva, hogy "lebénultam"- meglátogatott, és hozott egy üveg Kristályolajat. Azt mondta, "Használd bátran, már több embernek segített!". Elfogadtam az olajat és a tanácsát, még aznap kétszer bekentem a derekamat. Az előző két éjszakám nagyon nehéz volt, minden mozdulat fájt, csak hanyatt tudtam feküdni. A délutáni és az esti használat után reggel hason fekve ébredtem, viszonylag simán fel tudtam állni. Tapasztalataim alapján én is forgalmazó lettem, csodás hatását sokan dicsérik. Használták már gerincre, derékra, csuklóra, térdre, fejfájásra, de még orrdugulás esetén is nagyon hatásos.

 


Sz. Ilona

Kristályolaj:

Ezt a terméket az egész család használja.

Nagyon sok esetben használjuk fejfájás esetén, aminek eredményeként nagyon rövid időn belül megszűnik ezt a panasz. Használom izomfájdalmakra, izomláz, görcsös fájdalom esetén, a fájó felületet bekenem, körkörös mozdulatokkal belemaszirozom a bőrbe, majd pár perc után megismételem bekenés nélkül. Szinte észrevétlenül elmúlik a fájdalom, megszűnik a rossz érzés.

A férjemnek sok a gyomorsava és ezáltal gyomor panaszai vanak Szintén a kristályolajat használja belsőleg. Fél liter tonicba 1-2 csepp Kristályolaj és ezt fogyasztja 2-3 napig és nincs gyomor puffadása, nem jön fel a sav.

Tapasztalataink szerint izületi fájdalmak egyhitésére is nagyon jó hatásal van.


Simonné Borbély Ildikó, Tiszaújváros

Betegségem és gyógyulásom tapasztalatai

 

1994-ben /43 évesen/ derült ki, hogy szívrendellenességgel születtem. Jobb pitvarban 3x3 cm-es defectus volt, amit saját folttal befoltoztak. Ezen kívűl a mitreális billentyű mellső vitorlája hasadt /cleft/, de a vízpróbánál elégtelenséget nem észleltek, így az úgy maradt. Akkor felnéztem az orvosokra, és hálás voltam azért, hogy megtalálták ezt komoly bajt, aztán hogy a műtét jól sikerült, jól éreztem magam, ezzel megváltozott az életem nemcsak egészségileg, gondolkozásban is. Rendszeresen jártam ahhoz az orvoshoz ultrahangra, aki megtalálta, hogy lyukas a szívem, és a fiatal medikusoknak mutogatta, hogy tanuljanak, mert ilyen szívet nem látnak mindig. 1995-ben elkezdtem szedni a Q 10-et/ időnként nagy adagban napi 100 mg/. Aztán 1999-ben  megismerkedtem a Crystal Institute termékekkel. Máson akartam segíteni, és ez visszaütött. Akkoriban nagyon fájt a vállam, a gyógykezelések nem igazán használtak. A Napkristály Flavinnal végérvényesen rendbejött. 2000-ben Szabó László igazgatónk Tiszaújvárosba jött előadást tartani.  Én vészesen vérszegény voltam, a szívműtéttel ez nem javult. Akkor még csak 3 ml-s ampullával volt a Flavin 7, Laci 10 ml-s üvegekbe küldött nekem 1 havi adagot. Javult az eredményem, már nem volt vészes a vérszegénység, de nyílván az 1 hónap nem volt elég . Később mikor megjelent a Cyto Flavin kapszula, teljesen rendbejött  a vérképem, a vizeletem is lugos lett. Sajnos a változókor további bonyodalmakat hozott. Egy éjjel elájultam, összetörtem magam, és kórházba kerültem. Szívultrahang eredménye: ” Mitr. Billentyűzet deformáltabb, mellső vitorla kissé zsugorodott, mellső billentyű részlegesen, cleft-szerüen működik. A pitvari septum a műtött területen kissé elvékonyodott, de zárt, shunt nem látható.” Magas lett a vérnyomásom, pajzsmirigyem megnagyobbodott, göbös lett, a méh szerkezete is göbös, myomával.

A magas vérnyomásra a Flavin Cardiót szedtem, pajzsmirigyre Zsázsacsíra kapszulát. Persze energetikailag is kezeltem magam.

 - - - - -

Megmondom őszintén, hiába kaptam a csomagba az őssejtekről a papírokat, el sem olvastam mondván nekünk nincs rá szükségünk "hála Istennek". Aztán olvastam az interneten az előadásokat és februárba hívtam előadót Egerből és Ő mozdított ebben előre. El kell hogy mondjam a tudatlanság nagy úr, mert erre nem is gondoltam, hogy őssejt fokozásával meg tudom újítani a sejtjeimet, amíg nem hallgattam meg az előadást. Így kezdtem el szedni a StemXCell őssejtfokozót február 15.-én. Mondanom sem kell, hogy első perctől úgy éreztem, hogy nekem valami történik a szívemben. Biztos a tudat is közrejátszott, mert azt mondtam én ezzel új szívet fogok magamnak teremteni. Első hetekben igen nagy fáradság volt rajtam, ahogy a méregtelenítés beindult az őssejtvédővel. Másfél heti szedés után voltam az itteni cardiológián szívultrahangra, mondván nem megyek Miskolcra, ha helyben is meg tudom csináltatni. Eredméy: mellső vitorla lazább, hátsó vitorlán fényes 8x9 mm-es terime. Ettől máris jól voltam, ha fényes az csak jó lehet, de az orvos megkérdezte, nem akarom még ezt a billentyűt megműttetni? Gondoltam mégis a miskolci orvos ismeri az én szívemet, időpontot kértem  május 15-re kaptam, gondoltam addig már 3 hónapja fogom szedni az őssejtfokozót, nagyobb eredmény lesz. Közben 2 hónap után elmentem nőgyógyászatra, végre egy orvos aki pozitívan fogadja, hogy mit szedek. Mondta, hogy nem is kér előzményt, hogy ne befolyásolja, szerkezetileg megváltozott a méhem 1 cm-vel kisebb is lett és a myoma is 1 cm-vel kisebb lett /amit már egy párszor ajánlgatott, hogy meg kéne műteni/. Igen örültem neki, de ez érezhető is volt. Aztán kértem időpontot a pajzsmirigy ultrahangra is, mert szemmel láthatóan összement a nyakam. Közben áttértem az Olimpiq StemXCell-re, mondván ebben nagyobb a hatóanyag. Pár nap után volt egy olyan érzésem, hogy nekem a másik jobb volt. Az  ultrahang megdöbbentett, ami azt mutatta, hogy a pajzsmirigyem nagyobb lett. Hívtam Egert és mondták, majd utánanéznek. Pár nap múlva közölték, hogy ebben barna alga is van, amibe sok a jód, és nekem ez nem jó, a másikat szedjem, így visszatértem az elsőre. Tudom, hogy mostmár ezt az előadásokon is elmondják, viszont nem tudom akkor miért teszik bele, lehet olyan is, aki nem is tud róla, hogy neki nem jó a jód és utána azt mondja nem jó ez a termék

Végre eljött a május 15, az eredmény: mitreális billentyűk tükörkép mozgást végeznek, cleft nem látszik. Kérdem az orvostól, mi az hogy nem látszik. Azt mondja ezt a műtétkor plasztikázták. Elmondtam mit szedek és kinevetett, hogy az én deformáltan született szívemen nem biztos, hogy meg tudnak tapadni az őssejtek. Nagyon sajnálom, hogy nincs orvos, akivel meg tudja beszélni az ember, hogy mi történik vele, pedig ezt az eredményt ő állapította meg és az évek során a kontrollokon leírta a papírjaimra.

A Medicannabis-sal úgy tűnik végérvényesen letehetem a vérnyomás csökkentöt. Orvos szerint 8 mmg-ot kellene szednem, most 2 mg-al jól vagyok.

 - - - - -

Kedves Gyógyulni vágyók!

 

1999 óta használom és forgalmazom a flavinos termékeket. Szeretnék egy pár tapasztalatot közétenni, talán mindenkinek hasznára válik majd.

Nálunk mindig van otthon:

-          Retekcsíra: bármire ami antibiotikumos kezelésre szorulna /megfázáskor + 1000 mg. C vitaminnal köhögés huzat/ székrekedés, epe problémák, puffadás. Már a 4 éves unokám is szedi ha "taknyos", vagy köhög. Parlagfű allergiánál köptetőként használni, nem tapad meg a hörgőkben a virágpor. Epekőre is szoktam ajánlani a Kőtörőfű mellé, mivel takarítja az epeutakat, hamarabb tud a kő is távozni. Vesekőnél pedig a Spárgacsírát, ami a veseutakat takarítja. Bár egy vesekő görcsnél csak Retekcsíra volt otthon, a férfi 3-at bekapott, mire a rendelőbe ért már a pohárban benne volt a kő.

-         Kristály olaj: fájdalmakra / fejfájás, menses görcs, izületi fájdalom/, szúnyogcsípésre

-         Kristálykrém: sebekre /tenyérnyi lábszárfekély gyógyult be: minden nap lemosni a sebet Nano Silverrel, kis idő után bekenni Kristálykrémmel. Lehet folpakkal betekerni, hogy ne essen le, de be kell ruhával is tekerni, mert ontja ki a váladákot és az kicsípheti a bőrt, mert savas.

-         Nano Silver (ezüstkoncentrátum): torokfájásra gargalizálni, szúnyogcsípésre, gyomorfekélyre, Helicobakterre stb. Mindenre ami elfertőződhet. Pl. égési sebekre is. Az üveget fénytől védve tartsuk, és soha ne igyunk üvegből. Én pálinkás pohárba szoktam ajánlani, reggel igyon meg egy kupicával.

-         Nano Gold (aranykoncentrátum): Gyereknek kicsípte az izzadság a hóna alját, vattára a koncentrátumot, és bepacsmagolni vele a felületet. Lehúzott kocsi ablaknál előfordul, hogy megfájdul a váll és nem bírja a karját felemelni sem. Hosszú ideje nem használt se kenőcs, se gyógyszer az arany-ivással rövid időn belül javult az állapota. Akinek estére elfárad a lába és megfájdul, aztán meg nem tud aludni igyon egy kortyot belőle.

-         Silver kozmetikoumok: Sampon a korpás fejre: 1x megmosni, leöblíteni, jól kicsavarni a hajat és  bemasszírozni a samponnal a fejbőrt, törülközővel betekerni 10-15 percre. Akinek hosszú haja van és nyáron kipattogzik a nyaka ugyanígy. Tusfürdő rendszeres használatánál nincs szükség rendszeres testápolóra. Főleg akinek bőrproblémája van, pl: ekcéma, használja a Silver folyékony szappant. A Testápoló nagyon jó, ha nyáron hírtelen leég valaki, ez megnyugtatja és nem hámlik le.

-         Béta karotin kapszula és krém: A kapszulát nem csak nyáron jó szedni. Nem engedi kifakulni a nyári barnaságunkat és nem kell a káros szoláriumba járni sem! Nagyon jó a krém, hogy szépen egyenletesen barnuljunk le és nem fáj ha felégünk.

-         Fokhagyma kapszula: takarítja az ereket, mindenkinek ajánlom. Még gyerekeknek is hetente 1-2 kapszulát

-         Zalma kapszula: segíti az emésztést, zsírégető és rendben tartja a bélflórát. Böjt helyett Zalma és a MÉRTÉK megtartása a fontos.

-          TM 84: Megfelelő arányban tartalmazza az emberi szervezetnek szükséges ásványi anyagot és nyomelemet. Előbb fel kell a szervezetet tölteni (kortól függően 20-40 cseppel elkezdeni, és naponta emelni a mennyiséget, napi 5-10 cseppel, amig a széklet megritkul. Akkor csökkenteni a mennyiséget 5-10 cseppel, amig a széklet normalizálódik. a szerk.), aztán kell szinten tartani napi 5-10 cseppel.

Majd később folytatom az őssejtfokozóval. 


Király Miklósné, Szigetszentmiklós

Január óta szedem a Stem+Cell őssejtet (nem őssejt, hanem, őssejt szaporító és védő, a szerk.). 2-hét szedés ota teljesen megszünt az isiász+lumbágo+csipö, forgo 15-éve fennállo nagy nagy fájdalmam. Hihetetlen, de igaz. Március ota szedem a StemxCell őssejtet. 4 hetes iszonyatos korona alatti fogfájásom teljesen megszünt. Köszönöm,hogy jol vagyok.

 

  


Promber Gézáné (Diana), Várpalota
 
Slim Coffee: Nagyon szeretem, mert finom, és egészséges! Én általában rengeteg kávét iszom naponta, és eddig mindig lelkiismeretfurdalásom volt miatta. Most, ha nagyon kávézós napom van, akkor nyugodt szívvel megtehetem. A Slim Coffee rengeteg energiát ad, sokkal többet, mint a rendes kávék. Ugyanúgy kell lefőzni, mint a sima presszó kávét, úgyhogy még a szertartás is megvan. Az első Slim Coffee-s napom tapasztalata annyi, hogy a bélműködést felgyorsítja. Nem lesz hasmenés, de elősegíti a dolgokat...
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
 

Dudásné Szalai Angéla, Szeged
 
Nagyon jó véleményem van (volt - a szerk.) a Stem Cell kapszulákról. Édesanyám már lassan fél éve szedi ezeket a termékeket. Rákos beteg. Csontrákban szendvedett. A napokban volt CT, és a CT eredménye nagyon jó tehát javulás indult be a szervezetében. Jó érzi magát erős a kapszuláktól és csak pozitívan tudok nyilatkozni erről a termékről. Úgy hallottam az Olimpiq termékek lépnek a helyébe azt is használni fogjuk, mert bevált. (Igen, jól "hallották"! - a szerk.)
Édesapámat epével mütötték, és a Kendermagolaj kockacukorra csöpögtetve, teljesen beinditja az emésztését, tehát az is nagyon jó termék.
Ezüstkolloidot (Nano Silver - a szerk.) az egész család issza, főleg a 6 éves lányom ugyanis állandó arcüreggyulladásban szenved, ugy látom lassan eltűnik a gyulladás a szervezetéből.
 
EMKIEL váll., Budapest
 
Sok éve már vérnyomáscsökkentővel éltem, de 2007. feb-tól fogyasztom az őssejtfokozót (akkor még Stem+Cell - a szerk.). Május elején már nem volt szükségem a vérnyomás csökkentőre, nyugodtabb és kiegyensújozottabb vagyok, gyógyszerek nélkül is!
Mindezt köszönhetem az Olimpiq StemXCell őssejt fokozó, és védö kapszulának.
Üdvözlettel, és hasonló jó eredményeket kívánok minden fogyasztónak!!

 - - - - -

Kovács Józsefné vásárlónk 12-es vércukor szinttel kinlódott. Ajánlottuk az Inulion Forte Fruktóz kapszulát neki. Egy doboz beszedése után megmérette a vércukor szintjét, és akkor már lement 6-ra.
Nagyon örült neki. Daganatos problémájára kezdte el fogyasztani a Flavin 7-et, mivel már volt egy jó tapasztalata az Inulionnal. A termékekben már megbízik, és egyre jobban érzi magát.

 - - - - -

Konyhai munka közben egy késsel mélyen meg vágtam az ujjam. Ilyen esetben Nekem a gyógyulás 2 hét szokott lenni, de az Olimpiq StemX Cellnek köszönhetően ez a gyógyulási folyamat lerövidült 4 napra!

 - - - - -

Vásárlóm Csongrádi Kata művésznő fogyasztotta általam az  Olimpiq StemXCell kapszulát, de abba kellett hagynia, mert hízott tőle.
Én is híztam tőle 4kg-ot.

(Megjegyzés:  Az Olimpiq terméknek semmiféleképpen nincs, és nem is tud hízlaló hatása lenni önállóan! Viszont, ami a probléma, amiért a hízás előfordulhat. Nem történt előtte méregtelenítés a szervezetben (Flavin 7 ital), illetve az, hogy elsősorban a vékonybélből nem megfelelő a felszívódás (Flora Biosa, Inulion Forte Fruktóz). Ezeket betartva, illetve utána a sejteknek megadva a megfelelő anyagokat (TM 84M, Medicannabis termékek, FlaVitaminok) a méreganyagok, salakanyagok, meszesedések távoznak a szervezetből, viszont ha a sejtépítéshez nélkülözhetetlen anyagokat megadjuk a szervezetnek, beáll az optimális súly is!

- - - - -

Egy 11 hónapos gyermeknek adagolt napi 1-1 kapszula Olimpiq StemXCell kapszulát az édesanyja. A gyermek koraszülött, születéskor az agyba nem jutott elég vér, így az károsodott. 11 hónapos korában még mozogni nem tudott. A készítményt 2.5 hónapja szedi. 3 hét múlva történt az első változás - fel bírta emelni a lábát, a következő 3. hétben már magától megfordult, és ma már ott tartunk, hogy álló helyzetbe kinyomja magát!!
Továbbra is folyamatosan adagolják a kapszulákat, és beszámolok a következő hónapban!

- - - - -

Terméktapasztalataim a következők:
 
A Flavin csokoládé szelettel ismerkedtem meg először, a nővérem által.
Megkóstoltam, ízlett és megmutatta a többi terméket is. Természetesen beregisztráltam.
A Flavin csoki szeletet is elsők között rendeltem meg, mert elég édes szájú a család és gondoltam, hogy ha már édesség, akkor egészséges is legyen! Ízlik a családnak és az ismerőseimnek is akik megkóstolták! Ők is azon a véleményen vannak, hogy ennek fogyasztására fogják átállítani a családtagokat, ismerősöket az általam írt ok miatt.

- - - - -

PVG. kapszula: Egyik nap arra ébredtem, hogy rettenetesen fáj a fejem és aztán egész délelőtt hánytam. Az okát nem tudom, de úgy gondoltam, hogy ha az imunrenszeremet erősítem, kárt nem tehetek. Nano Silverem volt itthon és PVG kapszulám.
Amikor már úgy éreztem, hogy már nem jön ki belőlem a folyadék - mert még a víz sem maradt meg bennem -, vettem be 1 PVG kapszulát és egy kávés kanál Nano Silvert délután 3 körül. Körülbelűl 16.30 kor már útnak tudtam indulni az aznapi programom kis részét még elintézni. Aztán 20.00 körűl ismét bevettem 1 PVG kapszulát és a Nano Silvert. Már este is elég jól éreztem magam és fel is erősödtem.
Másnapra kulya bajom sem volt.

- - - - -

A testáplók közűl a családnak inkább a Silver Testápoló nyerte el a tetszését. Szeretjük, mert gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot és jól táplálja a bőrt. Nem utolsó sorban nagyon barátságos ára is van!

- - - - -

A Flavin7 Dent spray-el kapcsolatban tudom írni a következőt:
Az egyik nap a szájnyálkahártyán - igaz nem nagy felületen -, de kis gennyes hólyagocskák jelentek meg, valószínüleg, valami "tisztátlan" dologtól.
Nem volt másom otthon - egyébként grape fruitot szoktam használni -, most a Flavin Dentet használtam. Három-négyszer fújtam a számba és mire reggel felkeltem, nem volt semmi nyoma a " fertőzésnek". Nagyon tudtam neki örülni!

- - - - -

Saját és ismerőseim tapasztalatait szeretném megosztani azokkal, akik gyógyszer helyett a flavinos termékekkel kívánják egészségüket helyreállítani illetve megtartani.

Igazából az egészség megtartása lenne fontos, sajnos erre az emberek nem áldoznak, mikor megtörténik a baj, kapkodnak fűhöz fához. Elsősorban fontos lenne, hogy legalább évenként  egy teljes labor vizsgálatot kellene csináltatni, amiből lehet 1-2 dologra következtetni. Mindenki tudja a családjában milyen betegségek fordultak már elő, ezekre nem árt egy kicsit odafigyelni. Különböző termékekkel meg lehet erősíteni ezeket a szerveket. Korunk előrehaladtával bizony már jöhet sorba minden termék apránként, hiszen minden betegségre, minden szervünk megerősítésére megtaláljuk a megfelelő táplálék-kiegészítőt ezek közül a termékek közül. Mindenkinek ajánlom, ha még valaki nem nézné minden vasárnap délelőtt a 2 TestŐr című műsort, ahol az igazgatónk (Szabó László) által is hallhatunk hasznos tanácsokat.

- Kisfiú újságolja az iskolába, hogy tegnap beteg voltam és Anyukám Retek csírát adott nekem és mára már semmi bajom sincs, már Apukám is szedi.

- Az unokáim is ha torokfájással, fülfájással, köhögéssel, orrfolyással mennek haza a Retek csíra rögtön segít. A 4 éves még nem tudja lenyelni a kapszulát, de szétbontva kiskanálba, utána sok vízzel beveszi.

- Ismerősömnek 43 volt a vérsüllyedése és nem találták a vizsgálatok során hol van a gyulladás. Több hónapi néha kínos vizsgálat eredménye nulla volt. 2 doboz FlaVitamin Myricetin beszedése után 0 lett a vérsüllyedés, tehát megszüntette a gyulladást. Azóta ez a 2 termék mindig van itthon.

- 63 éves, túlsúlyos, dagadt visszeres lábak, izületei fájnak. Előbb beszedett 100 db Corall Kálciumot, gondoltam ezzel egy kis lúgosítást csinálunk. Első napokban nagyon csúnya volt a vizelet, később az ujjperceknél lévő kitüremkedések eltüntek.

Utána jött a tisztítás Zalma és Pecsétviaszgomba kapszulával. Napi 2x1 kapszula mind a kettőből. 2 hét után csodálkozva telefonált, hogy lehetséges ez , hogy10 kg-al vagyok kevesebb? Még a lábaim is soványabbak lettek, kisebb lett a hasam, pedig nem éreztem magamon semmi különös változást hova lett a súly?

- Több tapasztalat is van a FlaVitamin Hesperidin-ről. Napi 1 kapszula folyamatos szedése megszünteti a visszeres fájdalmakat. Sőt, akinek görcsös volt a lábában a visszér és nagyon fájt, elmúlt a görcsösödés.

- Egyik ismerősöm szinte állandóan fejfájással ébredt, mióta szedi a FlaVitamin Carnosic A-t, azóta nem fáj a feje.

- Rosszak voltak a májfunkció eredményei és fájtatta is ott a máj körül. 1 doboz FlaVitamin Silymarin beszedése után rendbe jött.

- Évek óta  fájt a gyomra, sok volt a gyomorsava, eddig semmi nem használt. Most megivott 1 üveg Napkristály italt, a panasza megszünt.

- - - - -

Egyik ismerősöm tapasztalatait szeretném elküldeni:

Az Olimpiq StemXCell őssejt fokozó és védő szedése után két héttel a tapasztalataim:  
Fekvő beteg gyerekem 25 év után  kapaszkodva felül magától, rendeződött a szorulásos gondja. Naponta van széklete.
Én is szedem 54 évesen, és nincs fáradtság érzetem mióta elkezdtem szedni, kb a harmadik napon feltünő volt a változás. Korán reggeltől késő éjfélig nem volt fáradsággal terhelt időszakom, kemény fizikai munka mellett sem.

 

Cseresznyét árultam, csunyán leégtem, majdnem belázasodtam. Az arcom, a karom lüktetett. BÉTA KAROTIN krémmel sürün kenegettem, teljesen elmult, semmi hámlás nem volt. Ez csodálatos!

- - - - -

Ez már 1 éve volt. Iriszdiagnosztikán állapitották meg, hogy felszivódási zavar van, illetve alig van bélflorám, és az immunrendszerem ugymond alul müködik. A vitaminok ezért nem szívodtak fel, nem használtak. Ittam a Vita Biosa italt 6 üveggel, A 6 litert, 6 hónapig,  és mellé az Inulion kapszulát, hogy jobban "tapadjon", napi 3x1. Hat hónap után újra iriszdiagnosztika. Tökéletes bélflora, és immunrendszer. Most már jöhetett a többi termék szedése. Majd folyamatosan irom a tapasztalatom. Köszönettel tartozom Szabó Lászlónak és csapatának. Nagyon jól érzem magam, pedig pár éve nagyon beteg voltam. Ezt állithatom, a javulásom, mind a Flavin termékcsaládnak köszönhetem. És most még az őssejt (Olimpiq StemXCell) szedése óta már a 3-ik emeletre is felmegyek megállás nélkül. Ezt már más is mondja!

- - - - -

Nem tudtam megenni az uborkát, a férjem sem nagyon, úgymond nagyon / felbüfögött/. Szedtük a Sárgarépacsíra kapszulát 3x2. Két dobozzal megettünk, azóta - ennek már 2-éve -, héjastól is ehetjük, semmi bajunk.Vizelési nehézségre a Tökmagcsíra  kapszula 3x2 hozott gyógyulást.

- - - - -

Itt az ideje hogy leirjam fiam László, mondhatom csodálatos gyógyulását! Előzmény: kb: 27-29-évesen rövid időn belül kihullott a haja úgy, hogy tiz Ft-os nagyságu sok-sok üres folt maradt a fején. Ilyet keveset látni. A manduláját kivetették, fogait megcsinálták. /Gócra gyanakodtak az orvosok/. A bőrgyógyász jó sok ideig gyógyszerezte. Annyi történt, hogy kis fehér pihék azért jöttek, de évekig semmi több. Megunta, nem járt! Most 36-éves, májustól kezdte szedni a Kendermag kapszulát 2x1szemet. 3 hónap és sürüsödött a haja, és barnult. Utána szedte hozzá, az én javaslatomra a FlaVitamin Cinket. Most október 10.-e van, gyönyörü, mondhatom sűrű a haja. Fénykép is van róla. Ez ismét mondhatom csodálatos!  Ez a Kutató Csoport Nobel Dijat érdemelne... (

     
Marketing terv

Tovább>>>

     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

ÚJDONSÁG! - SZENZÁCIÓ! - ÚJDONSÁG!

  "Az első kávé,

ami finom és egészséges!"

Tovább>>>  

     
Online elérhetőségek:

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1717819692 

     
Látogatottság
Indulás: 2005-02-07
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Cikkek
     
Reklámfilmek
     
Jelenlegi látogatók:

látogató olvassa a lapot.
     
Oldal letöltésmérő
     
Vendégkönyv

     
Bannercsere

 

     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról